Bekijk onze heerlijk vers belegde broodjesKlik hier!

Recepten

csm_Gegrilde_scharfilet_met_salsa_verde_JPG_c7a7cab762

Recept van de week: Gegrilde scharfilet met salsa verde

Type gerecht: Hoofdgerecht Bereidingstijd: 20 – 30 min. Verkrijgbaarheid: Kuitperiode Aantal personen: 4 personen Energie: 325 kCal | 1365 kJ Bereiding 1 Besprenkel de scharfilets met het sap van 1/2 citroen. Wrijf de kruiden, de knoflook en de ansjovisfilet fijn in een vijzel of hak ze met een mes heel fijn. Meng de kappertjes en […]

Read More

csm_ceviche_van_sint_jacobsschelpen_lr_cce19a510b

Recept van de week: Ceviche van coquilles

Type gerecht Voorgerecht Bereidingstijd 20 – 30 min. Verkrijgbaarheid Goed Aantal personen 4 personen Ingrediënten 8 grote coquilles in de schelp Sap van 1 limoen Enkele druppels citroensap 1 theelepel Dijonmosterd 2 eetlepels crème fraiche 30 gram zalmeitjes 40 gram frisée slamelange ½ bosje kervel 1 bakje shiso purper 1 snee oud witbrood, in kleine […]

Read More

labimg_640_30981788590_d48b366693_b

Recept van de week: Ceviche van coquilles

Type gerecht: Voorgerecht Bereidingstijd: 20 – 30 min. Verkrijgbaarheid: Goed Aantal personen: 4 personen Bereiding Verwarm de oven voor op 140 graden. Verdeel de blokjes witbrood over een bakplaat, besprenkel met een eetlepel olijfolie en bestrooi met zeezout en peper. Bak de croutons in 10 tot 15 minuten goudbruin en knapperig. Steek de schelpen open […]

Read More

tortillataart%20tonijn

Recept van de week: Tortillataart met tonijn

Type gerecht Hoofdgerecht Bereidingstijd 20 – 30 min. Verkrijgbaarheid Goed Aantal personen 4 personen Energie 400 kCal | 1680 kJ Ingrediënten 2 blikjes tonijn op olie (à 180 g) 3 bosuitjes 6 gedroogde tomaten op olie 100 g zachte geitenkaas 4 wraptortilla’s (doorsnede 25 cm) 150 g Griekse yoghurt 2-3 eetlepels kappertjes zout, versgemalen peper […]

Read More

r152_gebakken_kabeljauw_sinaasappel-tomatensaus

Recept van de week: Gebakken kabeljauw met Sinaasappel-Tomatensaus

  Soort gerecht Hoofdgerecht Aantal Personen 4 Bereidingstijd 20 minuten Keuken Mediterraan Ingredienten 600 g roodbaarsfilet (kabeljauw, nijlbaars, tilapia, zeeduivel, koolvis kan ook) 4 el bloem 1 tl Italiaanse keukenkruiden (tijm, basilicum, oregano) 3 vleestomaten 25 g boter 3 el olijfolie of zonnebloemolie 3 sjalotjes 2 teentjes knoflook 1 el tomatenpuree 1,5 dl sinaasappelsap 1 […]

Read More

labimg_640_6297987413_ee968dc2f7_o

Recept van de week: Tonijn ceviche

Type gerecht:Voorgerecht koud Bereidingstijd:10 – 20 min Verkrijgbaarheid:Goed Aantal personen:4 personen Energie:210 kCal | 880 kJ Bereiding Snijd de tonijn in plakjes van ½ cm dik* en leg ze op vier borden, in een rij dakpansgewijs naast elkaar. Pers de citroen volledig uit en rasp de gember fijn boven het sap. Hak de groene peper […]

Read More

labimg_640_6298636368_31af31c789_o

Recept van de week: Penne met pittige tonijnsaus en olijven

Type gerecht: Hoofdgerecht Bereidingstijd: 20 – 30 min. Verkrijgbaarheid: Goed Aantal personen: 4 personen Energie: 500 kCal | 2100 kJ Bereiding Kook de penne in een pan met ruim kokend water met wat zout in 10-12 minuten beetgaar. Schenk de blikjes tonijn af boven een hapjespan. Verwarm de tonijnolie en fruit de ui en knoflook […]

Read More

Welkom bij Koelewijn

Welkom op de site van Koelewijn’s vishandel. Al generaties lang leveren wij de allerbeste vis. Onze vis komt letterlijk uit alle uithoeken van de wereld. Dankzij de centrale ligging in Spakenburg en concentratie van visbedrijven is er dagelijks de beschikking over verse aanvoer. Op ieder moment van de dag wij in contact met meerdere visafslagen […]

Read More