Bekijk onze heerlijk vers belegde broodjesKlik hier!

HACCP

Als bedrijf werken wij met een HACCP plan.

Kortgezegd is het dus een risico-inventarisatie voor voedingsmiddelen.

HACCP is een methode die bedrijven moeten toepassen om de veiligheid van de voedingsproducten te waarborgen. Deze methode steunt op twee belangrijke pijlers:

• het analyseren van de gevaren (HA = Hazard Analysis)

• het bepalen van de punten in het productieproces waar deze gevaren effectief gecontroleerd worden (Critical Control Points).

Dit controleproces, gaat uit van de Europese Unie en wil ervoor zorgen dat het productieproces van alle voedingsmiddelen gepaard gaat met zo weinig mogelijk risico op besmetting.

Ook bewaken en registreren wij voortdurend de waarden van onze koelingen en vriezers.

Wij hechten grote waarde naar een hygiënisch en nette uitstraling naar onze klanten toe.

Vitrine, werkbladen, gereedschappen en productieruimtes worden dan ook voortdurend schoon gehouden en aan het eind van iedere dag grondig gereinigd en gedesinfecteerd.